Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-un dosar de trafic de droguri și proxenetism. Mai multe persoane vor fi duse la audieri

ro

26 Oct, 2017 17:14 1800 Marime text
Poliţiştii de combatere a criminalității organizate Târgu-Mureş și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 12 percheziții la membrii unei grupări infracționale, specializată în trafic de minori şi proxenetism. 8 persoane au fost reținute.

La data de 24 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu- Mureş și ai Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu-Mureş, au efectuat 12 percheziţii domiciliare în judeţului Mureş.

Activitățile au vizat persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism, trafic de droguri de mare risc, şantaj şi operațiuni ilegale cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2016, 3 persoane ar fi iniţiat un grup infracţional organizat, specializat în proxenetism, şantaj şi trafic de droguri. Ulterior, la grupare ar mai fi aderat 5 persoane, care ar fi racolat tinere, dintre care unele minore, obligându-le să practice prostituţia.

Au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri. Față de 8 dintre cei bănuiți s-a dispus reținerea, pentru 24 de ore.

În urma perchezițiilor au fost ridicațI 660 de euro, sisteme informatice, 28 de telefoane mobile și 35 de cartele SIM, agende și înscrisuri, 2 săbii, pastile de extasy și plicuri cu urme de praf alb.

De asemenea, au fost indisponibilizate un autoturism și o motocicletă.

La activităţi au participat și poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum şi jandarmi.

Sursă foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii