Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-un caz de furt de motorină

ro

30 Jun, 2015 09:00 1579 Marime text
Peste 70 de polițiști au descins, în această dimineață, în 18 locații din București și din județele Ilfov și Ialomița. Conform oamenilor legii, angajați ai unei autobaze din București ar fi furat cantități însemnate de motorină pe care ulterior o vindeau. 
Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, aproximativ 70 de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, pun în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa şi pun în executare 24 mandate de aducere într-un dosar privind comiterea infracţiunilor de delapidare, complicitate la delapidare şi furt.
În urma percheziţiilor, suspecţii vor fi duşi la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti. Surse din Poliţie au declarat că perchezițiile au loc la baza Titan a Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) și sunt vizaţi mai mulţi angajaţi ai regiei suspectaţi de furturi de motorină. Între persoanele luate în vizor se numără şi directorul autobazei Titan a RATB şi directorul de exploatare tehnică.

fotografia are scop ilustrativ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii