Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în trei județe la suspecți de evaziune fiscală cu materiale de construcții

ro

08 Sep, 2016 08:38 1074 Marime text
Polițiști bucureșteni fac, în această dimineață, 23 de percheziții domiciliare în București și în județele Ilfov și Giurgiu și pun în executare mai multe mandate de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul materialelor de construcții, unde prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 7 milioane de lei, informează un comunicat de presă al DGPMB.
 
Conform anchetatorilor, în perioada 2011-2014, bănuiții au creat un circuit comercial fictiv, înființând și coordonând mai multe societăți comerciale cu comportament de tip "fantomă", în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale.
 
Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 7 milioane de lei, din care 5 milioane ca urmare a săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, suma de bani spălată depășind 2 milioane de lei.
 
Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Sector 6.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii