Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Evaziune fiscală în domeniul IT Percheziţii în Ialomiţa, Bucureşti şi Ilfov

ro

14 May, 2015 07:13 1249 Marime text
 
Poliția Română efectuează, în această dimineață, 18 percheziții la 16 persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro prin evaziune fiscală, în domeniul IT și al consultanței.
 
Sunt efectuate 18 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti și în județele Ilfov şi Ialomiţa, cu sprijinul Serviciului pentru Intevenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R., Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.
 
De asemenea, vor fi puse în executare 16 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite. Cei în cauză sunt bănuiți că s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive.
 
Una dintre societățile comerciale care ar fi evidențiat în actele contabile sau în alte documente legale, cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, este o casă de avocatură din municipiul București. Prejudicul estimat cauzat bugetului de stat este de peste 1.000.000 de euro.

Update


Surse judiciare spun că este vorba despre avocatul Doru Boştină şi fiul acestuia. De asemenea, sursele citate au precizat că vor fi emise mandate de aducere pe numele a 16 persoane, printre acestea fiind şi avocatul şi fiul său.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii