Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaziune fiscală de 1,5 milioane de euro Percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe

ro

05 Aug, 2015 08:34 1416 Marime text
Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice efectuează, la această oră, 14 percheziţii în Capitală şi în 4 judeţe, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane juridice.
 
Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, efectuează, la această oră, 14 percheziţii, pe raza municipiului Bucureşti (3) şi a judeţelor Prahova (5), Iaşi (4), Hunedoara (1) şi Ialomiţa (1).
 
Percheziţiile se desfăşoară la sediile sociale ale unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză ar fi înregistrat cheltuieli ce nu au avut la baza operaţiuni reale, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale. Prejudiciul estimat în cauză este de peste 1.500.000 de euro.
 
Vor fi puse în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri. În urma administrării probatoriului, urmează a fi dispuse măsuri legale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii