Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Percheziţii în Bucureşti şi în mai multe judeţe Sunt vizate persoane cu funcţii de conducere în CFR Călători

ro

28 Oct, 2014 09:37 1884 Marime text
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2012-2014.

În cursul dimineții de 28 octombrie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 locații situate în București și în județele Cluj, Ilfov, Galați, din care două la sediile unor instituții publice, iar restul la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

UPDATE, ora 10.20

Conform unor surse judiciare citate de ştiripesurse.ro, ancheta DNA vizează compania Transferoviar Grup Cluj-Napoca, care efectuează operațiuni de transport și manevră feroviară de marfă și de călători înființată în 2003. Compania este con­trolată de omul de afaceri Călin Miti­că.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres este vizata compania CFR Calatori Bucuresti. Potrivit surselor citate, au loc perchezitii la SC Transferoviar Calatori Cluj - Punct de lucru Bucuresti si SNTFC CFR Calatori Marfa din Capitala.

Potrivit unor surse judiciare sunt vizate persoane cu functii de conducere in CFR Calatori, transmite HotNews.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii