Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în București și alte cinci județe, la persoane bănuite de evaziune în domeniul construcțiilor

ro

14 Sep, 2016 09:22 1268 Marime text
Polițiștii bucureșteni efectuează, astăzi, 48 de percheziții în București și județele Ilfov, Prahova, Ialomița, Călărași și Dolj, fiind vizate mai multe persoane și societăți comerciale bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălarea banilor, informează Agerpres.

Prejudiciul total adus bugetului de stat este în valoare de aproximativ 1.800.000 lei, iar suma totală rezultată din circuitul de spălare a banilor este de aproximativ 5.300.000 lei.

„În perioada 2013 — 2014, reprezentanții unei societăți comerciale cu sediul în București au creat și implementat un circuit evazionist, în cadrul căruia, prin interpunerea mai multor societăți comerciale cu comportament de tip «fantomă» pe lanțurile de prestări servicii (lucrări de construcții, igienizări și reabilitări), s-au sustras de la îndeplinirea obligațiilor fiscale”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) transmis Agerpres.

În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de 12 persoane, fiind puse în aplicare mai multe mandate de aducere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii