Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Percheziţii în Argeş, la persoane bănuite de infracţiuni economice, inclusiv un director CEZ

ro

02 Mar, 2015 08:54 1064 Marime text
La această oră, poliţiştii de investigare a criminalității economice din Argeș efectuează 9 percheziţii, pe raza judeţului Argeş, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu.
 
Conform Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş desfăşoară o acţiune care vizează probarea activităţii infracţionale a două persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu.
 
Din cercetările polițiștilor a reieşit faptul că, un bărbat, ar fi favorizat o societate comercială pentru ca aceasta să obţină lucrări la rețeaua de instalaţii electrice de pe raza judeţului Argeş.
 
Prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit este estimat la peste 2.000.000 de euro.

UPDATE, ora 09.05

Conform România TV, printre imobilele percheziționate de anchetatori este și locuința șefului centrului operațional care se ocupă cu extinderea rețelelor CEZ în județul Argeș, Ștefan Frântu, cercetat pentru conflict de interese și abuz în serviciu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii