Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii domiciliare în mai multe localităţi din judeţ. Iată ce se căuta (video)

ro

22 Jan, 2013 11:16 2284 Marime text
În urma a 12 percheziţii domiciliare efectuate la locuinţele mai multor persoane suspectate de comiterea de furturi din infrastructura C.F.R, poliţiştii de la transporturi Constanţa, au depistat bunuri susceptibile a fi sustrase din vagoane, respectiv cereale, produse petroliere, cocs, dar şi şină de cale ferată şi alte bunuri sustrase din sectorul feroviar.

La data de 21 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi Constanţa, sprijiniţi de ofiţerii Serviciului Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanta, jandarmi din Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanta, cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat un număr de 12 percheziţii domiciliare de pe raza localităţilor Medgidia, Mircea-Vodă, Faclia, Saligny şi Ştefan cel Mare, judeţul Constanţa.

La locuinţele suspecţilor au fost găsite mai multe bunuri susceptibile a fi sustrase din vagoane, respectiv cereale, produse petroliere, cocs, dar şi din infrastructura C.F.R, şină de cale ferată şi alte bunuri sustrase din sectorul feroviar.

Cei în cauză, respectiv P. Daniel, de 26 de ani, B. Liviu, de 24 de ani, A. Vasile Daniel, de 23 de ani, C. Constantin, de 30 de ani, L. Mihai, de 34 de ani, C. George, de 30 de ani, toţi din localitatea Saligny, dar şi A. Ionuţ, de 24 de ani, M. Dragoş Cristian, de 20 de ani, Ş. Nicolae Cristian, de 18 ani, Ş. Ion Laurenţiu, de 21 de ani şi B. Robert Ionuţ, de 18 ani, toţi din localitatea Mircea Vodă, sunt suspectaţi de săvârşirea mai multor furturi din vagoanele de marfă, în perioada decembrie 2012 – până în prezent.

În urma probatoriului administrat, pe numele a patru dintre suspecţi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei de judeacată, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Totodată, pentru A. Ionuţ, M. Dragoş Cristian, Ş. Nicolae Cristian, Ş. Ion Laurenţiu şi B. Robert Ionuţ, urmează să se facă propunere de arestare în lipsă deoarece se sustrag cercetărilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii