Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții domiciliare în Constanța, într-un dosar de contrabandă (galerie foto)

ro

12 Apr, 2016 12:39 1212 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, într-un dosar penal în care patru cetăţeni români sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă cu produse din tutun şi punerea în circulaţie de produse contrafăcute.
 
Aşadar, ieri, în urma efectuării percheziţiilor au fost ridicate în vederea confiscării un autoturism marca Peugeot, evaluat la 1.000 de lei, diverse sume de bani (6.225 lei şi 100 euro), 1.178 pachete cu ţigări netimbrate mărcile Golden Mount, Ashima, Marble şi Rothmans, evaluate la 11.780 lei, 33 parfumuri diverse mărci susceptibile a fi contrafăcute şi 5 brăţări din metal galben.
 
Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 42 de ani, domiciliaţi în municipiul Constanţa, sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, punerea în circulaţie fără drept a unor produse ce poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 
Ancheta în acest caz este continuată de poliţiştii de frontieră constănţeni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii