Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Oficial DNA. Percheziţii la Primăria Ploieşti. Vizat, primarul Iulian Bădescu

ro

03 Mar, 2015 09:19 1672 Marime text
Procurorii DNA au descins în această dimineaţă la Primăria din Ploieşti. Conform romaniatv.net, vizat este chiar primarul Iulian Bădescu, care ar fi sponsorizat ilegal echipa de fotbal Petrolul Ploiești.
 
Sursa citată mai arată că percheziţiile au loc în Dosarul "Asociaţia Lupii Galbeni", în care este implicat și Daniel Capră, finanțatorul celor de la Petrolul.

Prejudiciul în dosar ar fi de trei milioane de euro şi ar fi ajuns în conturile clubului de fotbal. Cel mai probabil, Iulian Bădescu va fi dus la audieri la DNA, conform romaniatv.net.

UDPATE 2, ora 11.08

Conform Agerpres, primarul din Ploiești, Iulian Bădescu, a fost adus la sediul DNA, unde va fi audiat de procurorii anticorupție într-un dosar privind premierea echipei FC Petrolul din bugetul local.

UPDATE 1. Comunicatul DNA, ora 09.19

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupţie comise  în perioada 2013-2014.

În cursul zilei de 03 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate  percheziții domiciliare în 2 locații, situate în municipiul Ploieşti, dintre care una este sediul unei instituții publice.
 
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.
 
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii