Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Percheziţii de amploare la persoane periculoase Vizaţi, suspecţi în cazul furtului din casa de vacanţă a lui Teodor Stolojan

ro

20 Jan, 2015 08:05 1908 Marime text
Peste 29 de percheziţii domiciliare au loc la această oră în Bucureşti, dar şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, informează România TV.

Descinderile au loc la locuinţele unor persoane suspectate de furturi din locuinţe, tâlhării, dar şi tentativă de omor.

Potrivit sursei citate, unele dintre persoanele vizate sunt suspectate a fi participat la spargerea casei de vacanţă a europarlamentarului Teodor Stolojan,  spargere ce a avut loc în urmă cu câţiva ani. Din casa lui Teodor Stolojan, situată în comuna Mogoşoaia, hoţii au sustras o centrală termică.

UPDATE, ora 09.00
Surse din rândul anchetatorilor au precizat, pentru EVZ, că trei dintre cei vizați sunt acuzați de tentativă de omor după ce au atacat, la sfârșitul anului trecut, un om de afaceri căruia i-au furat, în plină stradă, 250.000 de lei. Acest caz a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

În cauză este vorba despre 38 de fapte comise în perioada 2009 - 2014. Totodată, sunt efectuate cercetări cu privire la săvârşirea unei tentative de omor în anul 2014, informează EVZ.ro.
 

Ce spun poliţiştii

În cursul zilei de 20.01.2014, sunt efectuate 29 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, la care participă procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti și al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, acţiune efectuată cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi DGPMB – Serviciul Omoruri, cu suportul Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii