Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii de amploare la Constanţa şi Valu lui Traian la persoanele bănuite de trafic de droguri

ro

14 Oct, 2014 09:51 2500 Marime text
În această dimineaţă, sub coordonarea Serviciului Teritorial Constanţa al DIICOT, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, cu sprijinul SCCO Tulcea, SCCO Porturi Maritime, Gruparea Mobilă de Jandarmi, IJJ Constanţa şi IPJ Constanţa - SIAS şi Serviciul Criminalistic, au efectuat un număr de 19 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, respectiv a comunei Valu lui Traian. Descindeile au avut loc la locuinţele mai multor persoane bănuite de implicare în operaţiuni ilegale cu droguri de risc şi substanţe psihoactive.

În urma percheziţiilor efectuate au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări 12 persoane, la domiciliile cărora au fost găsite: 628 pliculeţe cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 61 comprimate de medicamente cu regim special, 5 ţigarete confecţionate artizanal cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 5 cartoane de ţigări fără timbru, o sabie, o armă cu aer comprimat.

Persoanele depistate sunt cercetate de către procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu droguri de risc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii