Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii de amploare 37 de cartuşe cu glonţ au fost descoperite de poliţişti

ro

18 Jul, 2016 16:44 3435 Marime text
Un revolver, 37 de cartușe cu glonț pentru pistol, 1 kg de bile metalice tip alice, un tub metalic tip matriță pentru cartușe artizanale, 15 cartușe, capse tip cartuș dar și componente de muniție pentru armă de vânătoare au fost ridicate de către  polițiștii din Caraș-Severin, în urma a 5 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite că dețin ilegal arme.

La data de 18 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraş-Severin au efectuat 5 percheziţii în localitățile Oravița, Ciudanovița, Vrăniuț și Berzasca, la locuinţele unor persoane bănuite că dețin ilegal arme.

 La activităţi au participat poliţiştii orașului Oravița și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

În urma perchezițiilor, poliţiştii au ridicat un revolver, 37 de cartușe cu glonț pentru pistol, 1 kg. de bile metalice tip alice, un tub metalic tip matriță pentru cartușe artizanale, 15 cartușe, capse tip cartuș dar și componente de muniție pentru arma de vânătoare.

Pe numele a două persoane, de 40, repectiv 66 de ani, din Oravița, a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii