Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru prima oară după 7 ani de la tragedie Cameramanul vânătorului de crocodili vorbeşte despre moartea acestuia

ro

11 Mar, 2014 12:21 3077 Marime text
Steve Irwin, Justin Lyons, Vânătorul de Crocodili, accident, decesSteve Irwin, cunoscut mai bine ca “Vânătorul de Crocodili” a trecut în nefiinţă în anul 2006, după ce a fost înţepat de o pisică de mare în piept.
            Mult timp după decesul acestuia, Justin Lyons, cel care filma în acele momente cu faimosul realizator de documentare şi singura persoană care a fost martor la întâmplare, a refuzat să discute în public evenimentul.
            Recent însă, a povestit pentru  un post de telviziune australian o parte din ziua aceea şi cum au decurs lucrurile.
            A declarat că întotdeauna şi-a imaginat că Steve îşi va găsi sfârşitul într-un accident prostesc, având în vedere activităţile lui zilnice cu tot felul de animale periculoase.
            Povesteşte că, pisica de mare s-a întors din senin şi l-a înţepat în mod reperat pe colegul său de o viaţă, fiind de părere că a fost confundat cu un prădător marin. De asemeni relateză faptul că nu şi-a dat seama că ceva este în neregulă decât atunci când Steve sângera deja destul de grav.
            După cum ştiţi, renumitul Vânător de Crocodili, nu a reuşit să încheie sumedenia de proiecte de conservare şi protejare a biodiversităţii în care era implicat atunci când şi-a găsit sfârşitul. Din fericire însă, soţia, copii şi colegii acestuia au hotărât să îi continue munca de-o viaţă, contribuind fiecare în felul lui.
 
Sursa www.usmagazine.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii