Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pemepiștii susțin că un candidat de-al lor a fost băgat în spital de oamenii PSD-ului (video)

ro

07 Apr, 2016 17:14 2083 Marime text
 
Liderii PMP spun că un candidat al partidului pentru funcția de primar al comunei  Vulturești (Argeș), Relu Arsenescu, a fost lovit, în această dimineață, intenționat cu mașina și apoi bătut cu un par de lemn, de către Ion Costea, salariat al primariei Vulturești, ”cunoscut ca fiind mâna dreapta a primarului PSD suspendat, Liviu Poșircă”.

Bogdan Gamaleţ, purtător de cuvânt PMP, spune că în momentul de față Arsenescu ”se află internat la Spitalul Județean Argeș, la secția de neuro-chirurgie, în stare gravă”.
De asemenea, se pare că în urmă cu trei săptămâni, candidatul PMP a fost amenințat de către apropiați ai primarului suspendat, cu scopul de a-l face să renunțe la candidatură. Relu Arsenescu a sesizat atunci Poliția referitor la amenințările primite, fără rezultate concrete.
 
Partidul Mișcarea Populară solicită organelor de anchetă locale să acționeze imediat pentru lămurirea împrejurărilor accidentului urmat de  acte de violență.
 
PMP face apel la toate partidele politice să nu transforme lupta politică în violențe și amenințări, să acționeze în conformitate cu normele și standardele respectate în Uniunea Europeană.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii