Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe surse - Alianta PSD - ACD ar putea sa se numeasca Uniunea Social-Liberala

ro

03 Feb, 2011 22:02 1803 Marime text

Alianta PSD - ACD ar putea sa se numeasca Uniunea Social-Liberala iar activitatea sa va fi gestionata de doi co-presedinti, Victor Ponta din partea PSD si Crin Antonescu din partea PNL, au declarat, pentru HotNews.ro, surse social-democrate.Crin Antonescu si Victor Ponta s-au intalnit joi la Palatul Parlamentului, la discutii fiind prezenti, printre altii, reprezentati ai Aliantei de Centru-Dreapta PNL - PC Radu Stroe, Mircea Diaconu si Irinel Popescu, si membri din conducerea PSD precum Liviu Dragnea sau Adrian Nastase.

In urma negocierilor s-a stabilit ca nu vor exista structuri de conducere comuna, Uniunea Social-Liberala urmand a fi coordonata de liderii PSD si PNL, Victor Ponta si Crin Antonescu.

Cel mai probabil, protocolul de constituire a aliantei urmeaza sa se semneze sambata, dupa votul din structurile de conducere al PSD si PNL, care va avea loc vineri.

Sursa: hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dragomir infractorul 04 Feb, 2011 00:38 Domnilor de la DNA Deputatul Dragomir Gheorghe, a ajuns Deputat prin FRAUDA CUMPARAND VOTURI cu un milion, cu banii furati de catre Tucan de la drumurile nationale. cand o sa faceti dreptate si o sa-l arestati pe acest deputat infractor