Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paznicul navei Atrimar a dispărut!

ro

25 Apr, 2016 17:31 1791 Marime text
 
Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui HERINEAN GHEORGHE, în vârstă de 45 de ani, din sat Galaţii Bistriţei, comuna Galaţii Bistriţei, judeţ Bistriţa Năsăud.
Acesta a dispărut, în urmă cu două zile, de la bordul navei "ATRIAMAR", ancorată la km 309, fluviul Dunărea, braţ Cochirleni, judeţ Constanţa.
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, persoana în cauză este paznicul navei "Atriamar" , aflată în conservare, iar în seara de 22 aprilie, în jurul orelor 19.00, acesta s-a deplasat la cumpărături în localitatea Cochirleni şi s-a întors în jurul orelor 22.30, sacoşa cu cumpărături fiind găsită la tribordul navei.
Barca sa a fost găsită la km 305, plutind în derivă.
 
SEMNALMENTE 
 
Înălţime 1.70, constituţie atletică, greutate 60kg, ten deschis, faţă ovală, nas drept mijlociu, ochi albaştri, urechi mari depărtate, păr negru grizonat, tuns scurt, fără semne particulare.
 
ÎMBRĂCĂMINTE
 
La data dispariţiei acesta purta pantalon de tercot culoare verde, tricou verde cu inscriptia Carlsberg, geacă din fâş neagră, pantofi din pânză culoare verde la partea din faţă, iar la încheietura mâinii stângi purta o metanie textilă  neagră.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa sau Dispeceratul I.P.J.Constanţa, tel.0241.611.364, interior 20005.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii