Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul Expoziţional nu s-a închis. Şeful ISU face precizări importante!

ro

22 Nov, 2015 12:54 3866 Marime text
 
Daniel Petrov, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ a făcut o serie de precizări după informaţiile apărute în presă legate de închiderea Pavilionului Expoziţional. Locotenent colonel Daniel Petrov spune că reprezentanţii ISU „Dobrogea“ au fost informaţi de reprezentanţii societăţii comerciale care deţin clubul Luv în legătură cu intenţia acestora de a organiza o petrecere în Pavilionul Expoziţional.

Reprezentanţi ai Inspectoratului s-au dus la Pavilion pentru a verifica dacă petrecerea Luv se poate organiza în bune condiţii şi le-au explicat celor de la Luv că, dacă vor să organizeze o petrecere pentru mai mult de 200 de persoane, trebuie întreprinse demersurile în vederea obţinerii unui aviz special de la pompieri, pentru securitate în caz de incendiu. Organizatorul petrecerii Luv de la Pavilion nu s-a mai prezentat însă pentru depunerea documentaţiei privind obţinerea autorizaţiei şi apoi au procedat la anularea evenimentului. Vreau să precizez clar că Inspectoratul nu a închis Pavilionul Expoziţional”, a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, şeful ISU Dobrogea.

Şi conducerea CJC susţine că Pavilionul Expoziţional are autorizaţie de securitate la incendiu şi că activitatea din clădire nu este pusă în pericol.
 

Citeşte şi Târgul TINIMTEX ar putea fi mutat de la pavilionul expoziţional
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mirela 22 Nov, 2015 19:09 ce glume bune..Pavilionul Expoziţional are autorizaţie de securitate la incendiu... sa vad eu ce autorizatie are pavilionul cand vin cu targurile de haine si balarii.. cand vezi peste tot cabluri electrice improvizate de la o taraba la alta... dar anumite interese sunt mai presus de orice... si oricum prostimea vine asa ca mergem inainte