Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă maximă Update - Patru turiști sunt căutați. Doi sunt dați dispăruți, iar alți doi au fost luați de curenți

ro

07 Aug, 2015 20:32 1934 Marime text
 
Autorităţile sunt în alertă din cauza unor turiști care fie au fost dați dispăruți de prieteni, fie s-au îndepărtat prea mult de țărm și nu mai reușesc să revină la mal. Primul caz a fost semnalat la Costineşti, unde doi turişti care au plecat la plajă de mai multe ore nu au mai fost văzuţi de nimeni. I-au căutat prietenii peste tot, însă când au văzut că nu dau de ei s-au hotărât să sune la 112. Scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență încearcă să afle dacă au intrat în mare sau au plecat la plimbare. Şi poliţiştii pun umărul la căutarea lor, mai ales că acum câteva zile au mai avut un caz al unui turist căutat de prieteni care a fost găsit în camera de hotel.
Un alt caz a fost semnalat în stațiunea 2 Mai, unde are loc o acțiune de salvare a două persoane care au ieșit în lagul mării pe o saltea pneumatică și au fost luați de curenți. Autorităţile sunt în alertă.
Şi la Eforie ar fi un caz de înec. Asta după ce mai devreme, la Olimp, un bărbat de 70 de ani s-a înecat, chiar în locul unde face plajă preşedintele Klaus Iohannis. 
 

UPDATE, ora 22.00:

Turiștii care au fost luați de curenți la 2 Mai, în timp ce se aflau pe o saltea pneumatică, au fost recuperați, iar turiștii de la Costinești, dați dispăruți de prieteni, încă sunt căutați.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii