Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru posturi vacante la penitenciarul Poarta Albă

ro

10 Jun, 2016 12:39 4103 Marime text
Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs patru posturi vacante de medic din cadrul Penitenciarului Spital Poarta Albă, astfel:
  • 1 post medic în specialitatea Radiologie –imagistică medicală;
  • 1 post medic în specialitatea Epidemiologie;
  • 1 post medic în specialitatea Psihiatrie;
  • 1 post medic în specialitatea Dermatovenerologie.
 
La concurs pot concura medici cu drept de liberă practică, specialiști sau primari confirmați în specialitatea respectivă, rezidenți aflați în ultimul an de pregătire în specialitatea în care este publicat postul. Înscrierea la concurs se face la sediul Penitenciarului Spital Poarta Albă, strada Coloniilor, Poarta Albă, judeţul Constanţa, până la data de 21.06.2016, ora 14.00.
 
Condiţiile de participare şi documentele ce trebuie depuse la dosarul de înscriere sunt precizate în anunţul publicat pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (http://www.anp.gov.ro) - secţiunea Carieră – Concursuri din sursă externă, al Penitenciarului Spital Poarta Albă (http://www.anp.gov.ro/web/penitenciarul-spital-poarta-alba) – secţiunea Carieră, la avizierul unității penitenciare și în săptămânalul „Viața Medicală” nr. 23/03.06.2016. Informaţii suplimentare se pot obţine de la reprezentanţii Compartimentului Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Spital Poarta Albă, strada Coloniilor, localitatea Poarta Albă, judeţul Constanţa, telefon/fax 0241853708, e-mail sppalba@anp.gov.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii