Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru pietoni loviţi ieri de maşini în municipiul Constanţa. O femeie din Constanţa a decedat

ro

28 Oct, 2014 07:34 1334 Marime text
Poliţiştii rutieri transmit că ieri, în jurul orei 18.15, P.A. (bărbat, de 64 ani, din Constanţa) a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, dinspre strada Nicolae Iorga către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi ajungând în dreptul bisericii Albe, a surprins şi accidentat pe U. S. (femeie, de 19 ani, din Constanţa), care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.  
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului, susţin oamenii legii.

La scurt timp, în jurul orei 19.00, E.V. (bărbat, de 68 ani, din Constanţa) a condus un autoturism, pe strada Dezrobirii din municipiul Constanţa, pe banda doi de mers, dinspre strada Baba Novac către strada I.C.Brătianu şi ajungând în dreptul Complexului Lira, a surprins şi accidentat pe C.I. (bărbat, de 19 ani, din Agighiol -Tulcea ), care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.  
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.               

De asemenea, în jurul orei 20.14, M. D. A. (bărbat, de 27 ani, din Constanţa) a condus un autoturism, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanţa, pe banda a treia de mers, dinspre strada Bucureşti către strada I.G.Duca si ajungând în dreptul magazinului Carni Prod, a surprins şi accidentat pe M.A. (femeie, de 61 ani, din Constanţa), care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma coliziunii victima a fost proiectată pe sensul opus de mers, fiind accidentată şi de un alt autoturism, condus de A.S. (bărbat, de 43 ani, din Constanţa), din sens opus.
În urma accidentului a rezultat decesul pietonului.
   
În jurul orei 22.05, V.P.L. (bărbat, de 46 ani, din Constanţa), în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (rezultat de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism, pe bd. I.C.Brătianu din municipiul Constanţa, pe banda a doua de mers, dinspre Valu lui Traian către bulevardul Aurel Vlaicu şi ajungând în dreptul intersecţiei cu strada Palas, a surprins şi accidentat pe Z.M. ( bărbat, de 45 ani, din Tulcea), care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.  
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior.        

Citeşte şi "O femeie și-a găsit sfârșitul sub roțile unei mașini"

 

   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii