Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru morți în urma unui atac la un centru comercial din Washington

ro

24 Sep, 2016 07:54 1171 Marime text
Cel puțin patru persoane au fost împușcate mortal și mai multe rănite într-un centru comercial din nord-vestul statului Washington, iar atacatorul a reușit să fugă, a anunțat poliția locală pe rețelele de socializare, potrivit Reuters și AFP.

Atacul a avut loc aseară în jurul orelor 19.30, la Cascade Mall din Burlington, statul Washington, la aproximativ 65 de mile nord de Seattle, a scris pe Twitter purtătorul de cuvânt al poliției statale Washington, Mark Francis.

Suspectul este 'un bărbat hispanic îmbrăcat în gri', a adăugat el. El ar fi fost văzut ultima dată deplasându-se spre autostrada care trece prin apropierea centrului comercial din Burlington, oraș care se află între Seattle și frontiera canadiană.

Purtătorul de cuvânt a precizat că atacatorul este în prezent căutat de poliție, care a difuzat o fotografie cu salvatorii de la fața locului.
"Serviciile de urgență intrând în mall sub escorta poliției" după ce a avut loc incidentul, pentru a-i îngriji pe răniți, a postat Mark Francis pe Twitter.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii