Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Patru maşini implicate într-un accident la intersecţia dintre Ferdinand şi I.G. Duca (galerie foto+video)

ro

23 Nov, 2015 19:11 2087 Marime text
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, să intervină la intersecţia dintre bulevardul Ferdinand şi strada I.G. Duca, în cazul unui accident rutier. Patru maşini au fost implicate şi se pare că o persoană ar fi rănită.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 4, ora 20.31 – Oficial de Serviciul Rutier Constanţa
 
„În data de 23.10.2015, în jurul orelor 18:47, un bărbat, 26 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Ferdinand, dinspre strada Atelierelor către strada I.G. Duca şi, ajungând în apropierea intersecţiei, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism (taxi) condus în aceeaşi direcţie de un bărbat, de 32 de ani, din Valu lui Traian, jud. Constanţa.
 
Din impact, Skoda a fost proiectată într-un autoturism Dacia condus în aceeaşi direcţie de o femeie, de 47 de ani, din Cernavodă, judeţul Constanţa, iar autoturismul (taxi) a fost proiecat pe contrasens într-un autoturism Volkswagen, care era parcat. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a pasagerei din autoturismul taxi, o femeie, de 25 de ani, din Constanţa.”

UPDATE 3, ora 20.11
 
Accidentul a avut loc în jurul orei 18.47. Un bărbat, născut în anul 1986, conducea pe bulevardul Ferdinand, către I.G. Duca. Acesta nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers și a intrat în coliziune cu un taxi marca Logan. Autoturismul condus de primul şofer a fost proiectat într-un Duster, condus de o femeie. Ulterior, taxiul a fost şi el proiectat într-un autoturism parcat pe trotuar. 

UPDATE 2, ora 19.56
 
În urma impactului, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, este vorba despre o tânără, născută în anul 1990. Potrivit medicilor de la Serviciul Județean de Ambulanță, fata a suferit un ușor traumatism cranian.

UPDATE 1, ora 19.17

În zona în care a avut loc accidentul, în prezent, se circulă greu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii