Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru bărbaţi prinşi în flagrant în timp ce vindeau produse din clasa canabinoizilor sintetici

ro

05 Jul, 2016 13:37 2108 Marime text
Pe 1 iulie 2016, poliţiştii antidrog de la Serviciul CCO Tulcea şi procurorul de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările în dosarul penal privind pe B. Gabriel, T. Valentin, B. Ciprian şi M. Cristian, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
 
Aceştia, la data de 12.11.2014, au fost prinşi în flagrant de către poliţiştii antidrog de la Serviciul CCO Tulcea în timp ce deţineau şi ofereau spre vânzare, în incinta unui local din Tulcea, un număr de 53 de plicuri autosigilante, produse din clasa canabinoizilor sintetici.
De asemenea, poliţiştii antidrog de la Serviciul CCO Tulcea au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa lui  B. Gabriel, la data de 27.11.2014, ocazie cu care au fost identificate 4 plicuri cu fragmente vegetale, precum şi sumele de 3.400 de lei şi 100 de euro, care au fost indisponibilizate.
 
Probatoriul administrat în cauză a stabilit faptul că cei patru inculpaţi au fost implicaţi în perioada 2013 – 2014 în comercializarea de produse cu efect psihoactiv către consumatorii din municipiul Tulcea. 
 
Inculpaţii sunt cercetaţi şi trimişi în judecată în stare de libertate.


Imaginea are scop ilustrativ.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii