Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul fabricii Lactate Brădet își lăuda marfa în care autoritățile au găsit bacteria E.coli

ro

01 Mar, 2016 10:17 2384 Marime text
 
Lactate Brădet, din Curtea de Argeș, ar fi societatea despre care Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a spus că deține produse lactate în care s-a descoperit bacteria E.coli.
 
Șeful fabricii din Argeş îşi făcea reclamă cu produsele sale. Primele rezultate ale anchetei declanşate în cazul bebeluşilor bolnavi au arătat că brânza de vaci sau carnea de pasăre ar putea fi cauza infecţiei, care a răpus trei micuţi.


 
Analizele de laborator au arătat că un sortiment de brânză pe care acest producător l-a scos pe piaţă ar putea fi cauza îmbolnăvirii mai multor copii cu E.coli. Secţia fabricii a fost închisă, potrivit româniatv.net.
 
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş a anunțat ieri că unul din cei trei copii din Argeş, decedaţi la Spitalul „Marie Curie”, a consumat brânză proaspătă de vaci în care a fost descoperită bacteria E.coli.
 

„Este vorba despre brânză proaspătă de vaci, 25 de kilograme. Lotul nu a mai fost găsit, între timp s-a stopat activitatea. Este vorba de Lactate Brădet din Curtea de Argeş. De asemenea, s-a mai găsit în carne de pasăre recoltată din frigiderul unei familii din Bacău, era o pasăre din gospodăria personală”, a precizat Irimescu, conform aceleiași informație. 




Sursa foto: tecknomilk.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii