Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronii de la Colectiv rămân în arest

ro

02 Dec, 2015 15:34 1248 Marime text
 
Tribunalul Bucureşti a judecat, astăzi, contestaţia Parchetului General la decizia Judecătoriei Sectorului 4 de a nu mai prelungi măsura arestului preventiv pentru cei trei acţionari şi administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu şi Costin Mincu. Judecătorii au decis ca patronii clubului să rămână în arest preventiv.

Judecătoria Sectorului 4 a respins, în 27 noiembrie, cererea Parchetului General de prelungire a măsurii arestului preventiv în cazul patronilor de la clubul Colectiv, urmând ca aceştia să fie plasaţi în arest la domiciliu. Parchetul a contestat decizia instanţei. Tribunalul Bucureşti a decis astăzi, după cum spuneam, că nu este cazul ca cei trei să fie eliberaţi.

Gancea, Anastasescu şi Mincu se află în arest din 3 noiembrie, ei fiind acuzaţi de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în dosarul incendiului de la clubul Colectiv.

În cadrul anchetei, procurorii au pus sechestru pe averea celor şase inculpaţi şi a fost începută urmărirea penală faţă de SC Club Colectiv SRL, firma care administra clubul Colectiv, şi Golden Ideas Fireworks Artists SRL, responsabilă cu efectele pirotehnice, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă cu victime multiple. 




sursa foto: click.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii