Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patriciu Achimaș-Cadariu, Ministrul Sănătăţii, aproape de demitere?

ro

18 Feb, 2016 23:19 1471 Marime text
În această seară, Ministrul Sănătății a afirmat că este mai interesat de rezolvarea situației micuților internați cu sindrom hemolitic uremic decât de problema demiterii sale.
 
„Mă concentrez pe ceea ce trebuie să fac, iar în situația de față, mă concentrez ca acei copii să aibă tot ce le trebuie. Am vorbit cu părinții lor, îi sprijinim cât se poate și în continuare lucrăm la Ministerul Sănătății, care trebuie să aibă grijă de sănătatea tuturor celor 20 de milioane de români. Asta e preocuparea mea în acest moment, restul sunt secundare”, a spus Patriciu Achimaș-Cadariu, la Digi24, întrebat dacă se simte aproape de demitere.
 
De asemenea, a mai spus că își asumă responsabilitate problemele de comunicare care i se reproșează.
 
Sursa foto: romanialibera.ro  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 19 Feb, 2016 08:57 Toti isi asuma responabilitatea. CUM? AFARA Vad ca se ocoleste cu insistenta subiectul VACCIN, care ar putea sa fie una din cauze. Orice s-a analizat:aer,apa,lapte, orice,mai putin vaccinul. Nu vi se pare ca e ceva dubios aici? S-a mai declarat ca unele vaccinuri nu sint compatibile cu structura genetica a copiilor nostri. De ce acesti copii nu au fost tratati in strainatate, pentru ca nu erau rockeri?, dupa cum scria cineva,sau deja guvernul fusese schimbat si nu mai era nevoie sa se iasa in strada, mobilizati de mostrul ala cu asacademia de dans si bune maniere subvenstionata de hodorogul ala care nu se mai potoleste.