Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paşte însângerat! O persoană decedată şi 10 rănite după un accident în Olt

ro

16 Apr, 2017 11:59 3101 Marime text

O persoană a murit şi alte 10 au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică, în jurul orei 4,30, în comuna Vişina, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu, în ajutorul victimelor au intervenit şapte echipaje medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi de la SMURD şi un echipaj de descarcerare. 
În accidentul rutier de la Vişina au fost implicate două autoturisme (o maşină Dacia Logan şi una VW Golf) în care se aflau 11 persoane, iar trei dintre acestea au rămas încarcerate şi a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare de la ISU Olt. 
Persoana care a decedat, un bărbat în vârstă de 49 de ani, era pasager în maşina condusă de tânărul de 21 de ani. 
Conform unor surse, mai multe persoane dintre cele aflate în maşini în momentul accidentului au plecat, dar în aproximativ 30 de minute la au revenit la locul accidentului, au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital. 
Poliţiştii au întocmit dosar penal penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

sursa foto: ISU Olt
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii