Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partizan Belgrad învins de FC Viitorul într-un joc amical

ro

06 Jul, 2016 22:32 1690 Marime text
FC Viitorul a susținut, în această după-amiază, penultimul meci de verificare în cadrul stagiului de regătire din Polonia. Constănțenii au întâlnit galonata formație sârbă, Partizan Belgrad, partida disputându-se pe terenul central al bazei Mistral Sport, de la Gniewino.
Întâlnirea s-a disputat pe o ploaie sâcâitoare și s-a încheiat cu victoria formației lui Gheorghe Hagi, scor 3-1 (1-1).
Viitorul a deschis scorul în min.9, când Aurelian Chițu a obținut un penalty și tot el a marcat, după ce în primă instanță portarul Saranov reușise să respingă lovitura de pedeapsă (1-0). În min.19 Coman (servit excelent de Brandan) a ratat în situație de unu la unu cu portarul sârbilor, însă pauza avea să aducă cele două echipe la egalitate pentru că Nikola Djurdjic a transformat un penalty acordat la capătul unui duel în careu între Benzar și Bogosevac (1-1).
După pauză constănțenii și-au impus punctul de vedere și au mai punctat în două rânduri. Mai întâi Aurelian Chițu a reușit dubla în min.59, când a reluat excelent în plasă o centrare venită de la Purece (2-1), pentru ca în min.69 noul intrat Florin Tănase să înscrie în poarta goală după ce Chițu a reușit o intercepție în careul lui Partizan (3-1).
Rezultat final: FC Viitorul - Partizan Belgrad 3-1.
 
Au evoluat formațiile:
FC Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țîru (69 Hodorogea), Carp, Ganea (77 Dumitrescu) – Filip, Brandan (66 Nedelcu), Purece (77 Casap) – Iancu (66 I. Hagi), Chițu (77 Nimely), Coman (66 Tănase).
Partizan Belgrad: Saranov – Vulicevic, Gogua, Balazic, Bogosevac – Everton Luis, Brasanac, Jankovic – Radovic, Mihajlovic, Djurdjic. Au mai jucat: Kljajic – Bandalovski, Miletic, Ostojic, Milenkovic, Lukic, Marjanovic, Djurickovic, Stevanovic, Ilic, Bozinov.
 
FC Viitorul va disputa, joi, ultimul meci de verificare în cantonamentul din Polonia, contra formației poloneze de ligă secundă Drutex-Bytovia.
 
Meciuri disputate de FC Viitorul în Polonia:
29 iunie: FC Viitorul – APOEL Nicosia 1-1
3 iulie: FC Viitorul – Chojniczanka Chojnice 0-1
3 iulie: FC Viitorul – Arka Gdynia 1-2
6 iulie: FC Viitorul – Partizan Belgrad 3-1
 
Următorul amical al Viitorului din Polonia:
7 iulie, ora 19.00: FC Viitorul – Drutex-Bytovia (Polonia, Liga 2)
 
Amicalele Viitorului din Austria:
10 iulie: FC Viitorul – Olekdandriya (Ucraina, Liga 1)
13 iulie: FC Viitorul – Rad Belgrad (Serbia, Liga 1)
14 iulie: FC Viitorul – Anji Mahachkala (Rusia, Liga 1)

Foto: Academia Gheorghe Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii