Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul-stat Mazăre scapă de-o afacere murdară

ro

06 Jun, 2012 09:49 1573 Marime text

Radu Mazăre şi-a pus propriul subaltern director la Inspectoratul în Construcţii, imediat ce se declanşase o anchetă despre trei turnuri construite la Mamaia.

Partidul e în toate ce sunt!

La Constanţa, potrivit evz.ro, directorul regional al Inspectoratului în Construcţii a fost schimbat fulgerător după ce şi-a permis să verifice două autorizaţii de construcţie emise de primarul PSD Radu Mazăre. Joi şi vineri, 17-18 mai, a trimis doi inspectori la Primăria Constanţa, iar luni, pe 21, directorul Petrişor Cruceanu a fost demis prin ordin de la Bucureşti. De cine credeţi? De celebrul Aurel Grăjdan. După un interimat de 3 zile al altei persoane, la şefia ISC Constanţa a aterizat chiar şeful de la Disciplina în Construcţii din Primăria lui Mazăre, Dayan Fetislam, adică cel care, cu o săptămână înainte, era vizat de controlul Inspecţiei în Construcţii. Nimic nu se compară cu eficienţa edilului Radu Mazăre. 

Trei turnuri la preţ de impozitare de doi lei

În septembrie 2011 şi pe 3 mai 2012, adică în ultimele zile ale Guvernului Ungureanu, Radu Mazăre a semnat două autorizaţii importante: una pentru trei turnuri (P+9) pe malul lacului Siutghiol (Mamaia) şi alta pentru un hotel pe spaţiul verde de lângă singurul parc al Constanţei, în apropiere de City Mall. Inspectorilor le-a fost atrasă atenţia de faptul că, din 2009, nu se mai poate construi nimic în Mamaia, PUZ-ul fiind anulat în Justiţie, definitiv şi irevocabil.

Detalii pe evz.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii