Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul Conservator începe să se "rupă" de PSD

ro

05 Dec, 2014 13:39 1736 Marime text
Partidul Conservator (PC) se va prezenta în alegerile din 2016 cu candidaţi proprii, atât la locale, cât şi la parlamentare, după ce tot mai multe organizaţii locale au solicitat acest lucru, scrie Agerpres.
 
"Ţinta noastră este să trecem pragul, dar nu cu minimum. Nu intrăm în parlament şi în consiliile locale şi judeţene dacă nu atingem pragul de 5%. Timişul nu este un judeţ uşor, dar după ce văd că se întâmplă aici cu unii membri ai noului PNL (parlamentarii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean şi fostul preşedinte al PDL, Constantin Ostaficiuc, cercetaţi de DNA - n.r.), mă întreb ce PNL este acesta. Tot ceea ce se întâmplă acum pe scena politică ne dă dreptul să fim optimişti, dar aceasta nu înseamnă că nu trebuie să muncim foarte mult", a afirmat Maria Grapini.
 
Ea a adăugat că la nivel naţional sunt judeţe foarte dificil de trecut, cum ar fi Harghita sau Covasna, dar sunt unele zone în care PC a crescut mult, cum ar fi Galaţi, Bacău sau Cluj, unde formaţiunea are inclusiv reprezentanţi în Parlament. Pe de altă parte, potrivit lui Grapini, în unele judeţe trebuie reconstruite filiale, cum ar fi Hunedoara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii