Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participă şi trupele SAS Constanţa Percheziţii la suspecţi de şantaj şi înşelăciuni prin metoda "accidentul"

ro

03 Dec, 2014 09:44 2272 Marime text
Poliţiştii efectuează, la această oră, 20 de percheziţii, la persoane bănuite de şantaj şi înşelăciuni prin metoda „accidentul”. 16 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri.
 
110 poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică, investigare a fraudelor şi criminalişti, împreună cu 60 de luptători ai Serviciilor pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliţiei Prahova, Galaţi, Buzău, Brăila, Constanţa, Călăraşi, Dâmboviţa şi Iaşi, efectuează 20 de percheziţii în judeţele Prahova, Galaţi, Buzău, Brăila, Călăraşi, Dâmboviţa şi Iaşi.
 
Dintre cele 20 de percheziţii, 5 sunt efectuate în 3 penitenciare din judeţele Galaţi, Iaşi şi Dâmboviţa, transmite Biroul de presă al Poliţiei Române.
 
Percheziţiile se efectuează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, la persoane bănuite de şantaj şi înşelăciuni prin metoda „accidentul”, prejudiciul cauzat fiind estimat, până în prezent, la aproximativ 200.000 de lei.
 
La sediul IPJ Prahova vor fi conduse 16 de persoane, pentru audieri. Activităţile vizează depistarea persoanelor implicate, care au acţionat în perioada august – decembrie, precum şi depistarea unor bunuri, susceptibile a proveni din comiterea acestor fapte.
 
Percheziţiile se desfăşoară cu sprijinul specialiştilor din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite în cauză.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii