Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parteneriat educativ între Turcia și Medgidia

ro

04 Nov, 2013 20:15 1443 Marime text

În perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2013 a avut loc o mobilitate în cadrul Parteneriatului Liceul Teoretic ,,N. Bălcescu” Medgidia România – Çorlu Anadolu Lisesi, Turcia  la care  au participat: director adjunct – prof. Ciornei Anişoara, prof. Chengiali Erdin, prof. Nechita Elena,   prof. Răduţ Ionela, prof. Nedelcu Monica, prof. Plugaru Rodica.


Deplasarea celor 6 cadre didactice la Çorlu, în Turcia s-a realizat ca urmare a invitaţiei partenerilor turci de la liceul din localitatea Corlu. Delegaţia română a fost primită de inspectorul şcolar general – Muammer Kumuş, de viceprimar şi de directorul liceului partener – Suat Altiparmak.
Echipa de la LTNB a lucrat, alături de profesorii de la Çorlu Anadolu Lisesi, la iniţierea unui proiect multilateral Comenius, cu obiectivele:

                 -Elaborarea şi realizarea de cercetări, proiecte europene;
                 -Promovarea valorilor culturale autentice;
        -Găsirea unor parteneri.'

Activitatea a fost evaluată prin dezbateri  interesante  care au demonstrat interesul profesorilor şi elevilor pentru acest gen de activităţi. Creionarea proiectului a stimulat iniţiativa şi creativitatea cadrelor didactice, formarea unei conştiinţe privind promovarea valorilor culturale autentice.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii