Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parteneriat de afaceri româno-turc organizat de CCINA la Constanţa (galerie foto)

ro

01 Apr, 2015 16:20 1822 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, prin Centrul Enterprise Europe Network Constanţa, în colaborare cu TIM - Asociaţia Exportatorilor din Istanbul Turcia şi cu sprijinul Consulatului General al Republicii Turcia la Constanta şi al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea, a organizeazat, azi, la Hotel Del Mar din Mamaia, Parteneriatul de afaceri româno-turc.
 
Lucrările simpozionului au fost deschise de Ion Danuţ Jugănaru, Preşedinte în exerciţiu-director general al CCINA, iar delegaţia din Turcia a fost condusa de Başaran Bayrak, Şşful delegaţiei TIM şi preşedintele Secţiunii Navigaţie şi Yachturi din cadrul TIM. La acest eveniment a participat, de asemenea, Sezen Leventoglu, ataşatul Comercial al Consulatului General al Republicii Turcia la Constanţa.
 
Delegaţia din Republica Turcia a fost formată din peste 20 de persoane, reprezentând 12 firme,  producători şi comercianţi cu domenii diverse de activitate.  Ion Danuţ Jugănaru a prezentat invitaţilor din Turcia profilul economic al judeţului Constanta şi oportunităţile de afaceri şi investiţii. La eveniment au participat aproximativ 50 de firme româneşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii