Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partea de nord a litoralului poate rămâne fără curent electric

ro

23 Oct, 2012 10:58 1004 Marime text

Mâine, în intervalul orar 08:00 – 12:00, se va retrage din exploatare LEA 110 kV Basarabi – Tătaru, pentru lucrări programate de mentenanţă, la transformatoarele staţiei de transformare 110/20 kV Basarabi.

În aceste condiţii, staţiile de transformare Eforie, Costineşti, Neptun, Mangalia Nord, SN Mangalia şi Tătaru, vor rămâne alimentate radial pe 110 kV, fără posibilitatea de preluare a consumului în caz de avarii din reţeaua de MT ( datorită lucrărilor de investiţii ce se derulează la din staţia Neptun).

Drept urmare gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică al consumatorilor aferenţi acestor staţii, va scădea.

În eventualitatea apariţiei unor avarii în reţeaua de 110 kV, acestea vor fi remediate în regim de urgenţă, urmând ca timpul de realimentare al consumatorilor să se facă în cca. 60 minute.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele zone care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

Eforie

Costineşti

Neptun

Mangalia Nord

SN Mangalia

SN Daewoo

Tătaru

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii