Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Theodor Nicolescu Parlamentul să dea un vot așa cum crede că e drept, așa cum crede că e corect

ro

25 Mar, 2015 17:29 1400 Marime text
Deputatul liberal Theodor-Cătălin Nicolescu a declarat astăzi că nu cere deputaților să voteze într-un anume fel în privința cererii DNA, afirmând că este important ca Parlamentul să dea un vot „așa cum crede că e drept, așa cum crede că e corect", informează Agerpres.

„Lașitatea, dacă m-ar fi caracterizat, m-ar fi făcut să merg în Comisia juridică, m-ar fi făcut să vin în fața dumneavoastră și să țin un discurs lacrimogen, să vă implor, să vă rog și, la urma urmei, să sper că dumneavoastră veți respinge această cerere. După cum vedeți, nu fac acest lucru, nu vă cer să votați într-un anume fel, pentru că eu cred că ceea ce e mai important este ca Parlamentul să dea un vot așa cum crede că e drept, așa cum crede că e corect", a precizat Nicolescu în plenul Camerei Deputaților.

Deputatul a susținut că este acuzat pentru că un evaluator a greșit expertiza.

„Mi se impută faptul că eu, alături de ceilalți colegi ai mei de comisie, niciunul dintre noi nefiind evaluatori, ar fi trebuit să vedem că acel raport de evaluare nu e corect. Vă mărturisesc că, dacă aș lua acel raport de evaluare și m-aș uita la el un an de zile, tot nu aș putea să vă spun ce e în regulă sau ce e în neregulă la el, pentru că așa cum v-am spus nu face parte din specialitatea mea (...) Să vă dau un singur exemplu. Se spune că la un moment dat am plătit prin bancă niște bani denunțătorului, care ulterior i-a scos și mi i-a remis, dar când te uiți pe extrasul de cont constați că a doua zi după ce i-am trimis banii denunțătorul și-a făcut un depozit bancar. Astea sunt acuzațiile care mi se aduc", a susținut Nicolescu.

Deputatul a mai afirmat că faptele "pretins comise" de el au avut loc în 2007-2008.

„Dacă există un prejudiciu în acest dosar, și eu cred că nu există, dar dacă ar exista acest prejudiciu, oamenii în buzunarele cărora a ajuns acest prejudiciu nu au nicio calitate în acest dosar, nu sunt urmăriți penal. Se pare că este mai important să se ceară arestarea mea și a celorlalți membri ai comisiei, decât să încercăm recuperarea prejudiciului. Acestea sunt întrebările la care va trebui să răspund în perioada următoare, în procedura judiciară", a precizat Nicolescu.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: stiriexclusive.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii