Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentarii vor să călătorească gratuit cu avionul! Printre ei se află şi un senator din Constanţa

ro

10 Oct, 2013 17:40 1741 Marime text
Conducerea Senatului a ridicat orice restricţie la călătoriile aleşilor prin ţară. Nu s-a vorbit de costuri, deşi Senatul abia mai are bani de salarii. A fost invocată doar Constituţia, unde ei ar fi văzut un articol care garantează parlamentarilor transportul gratuit. Articol care, însă, nu există şi nu a existat vreodată.

Unul dintre susţinătorii acestui proiect este şi senatorul constănţean, Nicolae Moga, care declară: „Senatorul care reprezintă orice colegiu din ţară este senator al României. Punct. (...) Poate folosi avionul, cu decont, pe orice rută din România”, se arată în stenograma Biroului Permanent al Senatului din 23 septembrie.

Sursă foto: blog-util.ro

Mai multe AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dumitrov Ivan din Saint Tropez 12 Sep, 2014 17:22 Fratilor, am parasit Romania acum vreo 12 ani din cauza acestor psd-isti...nu-i mai votati , ei isi fac case aici linga hotelul meu din Saint Tropez....ii aud cum se lauda cu ceea ce fac in Romania....stau si ma gindesc uneori..oare romanii ramasi acasa sunt orbi, si surzi....chiar vor sa traiasca in saracie...mai bine votati neamtul ala Johannis...ala poate cu echipa lui, va ridica nivelul de trai al romanilor...cu PSD-ul si gasca lor, nu mai aveti scapare...sunt cei mai hoti...