Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentarii minorităţilor dau replica Aledin Amet – „Nu îi cer voie domnului Nicuşor Constanstinescu să vin în Dobrogea”

ro

30 Apr, 2012 13:54 2096 Marime text
aledin.jpg
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat, duminică, în contextul unei petreceri câmpeneşti la Murfatlar, că le-a spus parlamentarilor minorităţilor (deputaţii Aledin Amet şi Iusein Ibram) că, dacă nu votează moţiunea împotriva Guvernului Ungureanu, să nu se mai întoarcă în judeţul Constanţa, „să nu mai treacă Dunărea”.
Deputatul UDTTMR, Aledin Amet, ne-a declarat că o astfel de discuţie nu a avut loc şi că nici nu i-a fost transmisă, din partea PSD Constanţa sau a lui Nicuşor Constantinescu, o astfel de informaţie. „Tătarii au venit în Dobrogea în secolul XIII. Nu trebuie să-i cer voie domnului Nicuşor Constantinescu să vin în Dobrogea. Dar, fiecare spune ce vrea”. Menţionăm că deputatul Aledin Amet a votat împotriva moţiunii de cenzură. Nici deputatul UDTR Iusein Ibram nu confirmă spusele preşedintelui CJC. „Nu mi-a spus aşa ceva. O fi dat bine la presă, fiecare e liber să spună ce vrea. Dar mie nici nu mi-a spus, pentru că nu m-am întâlnit cu dumnealui, nici nu mi-a transmis aşa ceva”, a precizat parlamentarul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii