Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul ÎCCJ preia dosarul accidentului rutier în care a fost implicat ministrul Agriculturii

ro

25 Aug, 2016 18:00 2075 Marime text
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie informează că la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
Fapta se referă la accidentul rutier petrecut în cursul dimineții de astăzi, pe DN 21 la km 87+35, soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în Guvernul României, a omologului său, ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii şi Relaţiilor cu Parlamentul în Guvernul Statului Kuweit şi a unui translator, care se aflau într-un autoturism ce se deplasa într-o delegaţie oficială.
 
În urma impactului cele trei persoane au suferit leziuni traumatice, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia în vederea acordării asistenţei medicale de urgenţă.
 
Dosarul a fost preluat pentru efectuarea urmăririi penale de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii