Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul "Condrea".Parchetul a dispus analize ADN, după ce presa a publicat imagini controversate legate de accident

ro

27 May, 2016 18:48 2143 Marime text
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunțat, astăzi, că a reconstituit parţial traseul maşinii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, înainte de producerea accidentului, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală.
 

”În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au reconstituit, parţial, traseul dinaintea producerii accidentului de circulaţie, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală. Totodată, s-a dispus în cauză efectuarea unor analize ADN şi au fost audiaţi o serie de martori. Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică”, se arată într-un comunicat.

V-am prezentat tot comunicatul pentru a observa și dvs. că Parchetul General nu folosește numele lui Dan Condrea în comunicatul oficial pe care l-a transmis. 

În schimb, precizarea Parchetului General vine după ce televiziunile au prezentat imagini luate de la o cameră de luat vederi, în care nu apare şi maşina condusă de Dan Condrea, ci doar o maşină a unui martor care a asistat la accident.

Amintim că patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa în urma unui accident auto produs în 22 mai pe un drum din judeţul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii