Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parastas la reşedinţa omului de afaceri George Naghi

ro

17 Sep, 2011 21:17 1178 Marime text

Parastas la Călăraşi, la 40 de zile de la moartea omului de afaceri, George Naghi, mort într-un accident pe Dunăre. Soţia lui s-a întors de la Viena special pentru slujbă, dar starea de sănătate nu i-a permis să meargă la biserică.



Rudele, prietenii, cunoştintele, familia, toata lumea s-a adunat la ferma lui George Naghi ca să îl comemoreze astăzi, la implinirea a 40 de zile de la decesul miliardarului din Călăraşi.

Cei doi copii ai familiei Naghi, şi-au putut stăpâni cu greu lacrimile de durere. La comemorarea morţii omului de afaceri au participat în jur de 30 de persoane, rude şi prieteni.

"Am copilărit cu el, adolescenta mi-am petrecut o cu el şi am si lucrat împreună. De la el am învăţat foarte multe lucruri bune. Lucruri despre viaţă", a spus Liliana Stoica, nepoata lui George Naghi.

Liliana Stoica, nepoata omului de afaceri, a scris şase poezii dedicate lui George Naghi.

Primele 40 de zile fără George Naghi au fost grele pentru familia omului de afaceri.

"Groaznice fără el şi primele 40 şi după cum se anunţă cred ca vor fi groaznici şi următorii ani", a mărturisit nepoata omului de afaceri.

Soţia lui George Naghi nu se poate încă deplasa fără ajutor, aşa că nu a putut merge la biserică. După comemorare, femeia se va întoarce în Austria pentru a-şi continua recuperarea. Ea va gestiona firma Aldis de acum înainte.

"Mătuşa mea Alina are capacitatea necesara de a duce mai departe, a rămas pe mâini bune imperiul Aldis", a declarat nepoata acestuia

Cei 2.000 de angajaţi şi-au păstrat slujbele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii