Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parastas la Dervent, un loc binecuvântat, în memoria lui Aurelian Preda. ÎPS Teodosie a oficiat slujba (galerie foto)

ro

06 Nov, 2016 08:32 9369 Marime text


În cursul zilei de ieri, la Mânăstirea Dervent, a avut loc pomenirea de 40 de zile a interpretului de muzică populară Aurelian Preda.  ÎPS Teodosie a oficiat slujba. De asemenea, alături de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului şi părintele Efrem Bandarica, au fost prezenţi oameni care l-au iubit pe Aurelian Preda, printre acestea numărându-se şi persoane cunoscute, cum ar fi cântăreaţa Cristina Spătar. 
 

„La Mânăstirea Dervent (un loc binecuvântat de Dumnezeu) şi-a găsit odihnă veşnică bunul meu prieten şi coleg Aurelian Preda... Nu întâmplător şi-a ales acest loc unde să fie înmormântat pentru că acolo e ca un colţ de răi, un loc încărcat de credinţă şi bunătate... Preoţii au grijă ca mormântul lui să fie foarte îngrijit, i se fac pomeni, i se aprind continuu lumânări... Părintele Efrem Bandarica are grijă de asta...”, a scris, pe Facebook, Silvana Rîciu, prezentator TV.
 

„Astăzi (n.r. ieri) la Mânăstirea Dervent, alături de părintele Efrem Bandarica şi de colegele mele dragi Maria Ghinea şi Ileana Laceanu. Bucuria ar fi fost mult mai mare să ne întâlnim la un spectacol şi nu la parastasul colegului nostru Aurelian Preda. Dumnezeu să îl odihnească în linişte şi pace şi să ne rugăm cu toţii pentru sufletul lui", a scris, tot pe Facebook, Georgel Nuca, prezentator şi producător TV.

 
Amintim că Aurelian Preda s-a stins din viaţă pe 27 septembrie, într-o clinică din Austria. Suferea de mai multă vreme de o boală incurabilă.Interpretul a fost înmormântat la Dervent, conform propriei dorințe, fiind fiu duhovnicesc al mânăstirii.


 
Foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii