Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parastas la Dervent în memoria interpretului Aurelian Preda. Când va avea loc. Cine va oficia slujba. Mesajul fiicei

ro

04 Nov, 2016 01:21 4620 Marime text
Sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 12.00 ÎPS Teodosie va oficia, la mănăstirea Dervent, slujba de Parastas la 40 de zile de la trecerea la Domnul a interpretului de muzică populară Aurelian Ion Preda, potrivit unui anunț al Arhiepiscopiei Tomisului.

De asemena și fiica interpretului AnaMaria Rosa Preda a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pe care îl redăm integral:

Bună seara, dragi oameni! Sâmbăta aceasta, 05 noiembrie, se împlinesc 40 de zile de la mutarea tatălui meu, Aurelian Preda la ceruri!

Cum tati s-ar bucura dacă ne-ați fi alături, va invit colegi dragi ai tatălui meu, prieteni si cei care l-ați iubit, să ne rugăm pentru sufletul îngerului meu păzitor! 


Sâmbătă dimineață, la Mănăstirea Dervent, județul Constanța, la ora 09.30 va începe Sfânta Liturghie urmând ca la orele 12.00 în prezența ÎPS Teodosie să începem slujba Parastasului. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace pe tatăl meu bun!

Vă așteptăm cu drag!

 
Reamintim că, interpretul de muzică populară, Aurelian Ion Preda, fiu duhovnicesc al mănăstirii Dervent a murit marți 27 septembrie, într-o clinică din Austria.

El suferea de mai multă vreme de o boală incurabilă.

Interpretul a fost înmormântat duminică, 2 octombrie, în jurul prânzului, slujba fiind oficiată tot de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Preda a fost înmormântat la mănăstirea Dervent, conform propriei dorințe, fiind fiu duhovnicesc al mănăstirii.

Sursa foto: ZIUA de Constanta (sus) și Facebook (jos)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii