Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Pană de curent în București. Mai multe zone din nordul și estul Capitalei sunt în beznă. Ce spun reprezentanții societăților de electricitate

ro

01 Nov, 2017 17:58 1637 Marime text
Mai multe zone din nordul și estul Capitalei sunt afectate, miercuri după-amiaza, de o pană de curent, produsă din cauza unei avarii la o stație Transelectrica, informează Agerpres.ro. 
 

 "Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16:44, s-a înregistrat o avarie în rețeaua Transelectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est și de nord a Capitalei. În acest moment, se lucrează pentru realimentarea cât mai rapidă a tuturor consumatorilor afectați", precizează reprezentanții Transelectrica pe pagina de Facebook a companiei.

 
E-Distribuție Muntenia menționează că avaria a afectat alimentarea unor stații de transformare pe care le operează și că în prezent se lucrează pentru alimentarea clienților, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol.
 

"În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. E-Distribuție Muntenia lucrează pentru alimentarea clienților, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol", se precizează într-un comunicat al companiei.

 
Totodată, Metrorex a anunțat că circulația metroului nu a fost afectată în urma penei de curent, însă au existat probleme cu iluminatul peroanelor în stațiile Iancului și Pipera, care au fost deja remediate.
 

"Urmare a penei de curent înregistrată miercuri în București, Metrorex face precizarea că au existat probleme cu iluminatul peroanelor în stațiile Iancului și Pipera. Problemele au fost remediate. Circulația trenurilor de metrou nu a fost afectată", anunță Metrorex

UPDATE. 

Toți consumatorii afectați de avaria produsă în stația Transelectrica au fost realimentați până la ora 17:40, anunță Transelectrica.
  

"Până la ora 17:40 au fost realimentați în mod operativ toți consumatorii afectați. În acest moment se lucrează la identificarea cauzei care a condus la producerea avariei", se menționează într-un comunicat al companiei.



Sursa: Agerpres.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii