Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pambuccian La Cotroceni au existat propuneri de a taia mai putin din cheltuielile bugetare

ro

20 May, 2010 18:36 980 Marime text

În cadrul consultpărilor care au avut loc azi la palatul Cotroiceni între preşedintele Traian Băsescu şi lideri ai coaliţiei guvernamentale au exista şi propuneri de diminuare a măsurilor de reducerea cheltuielilor bugetare, a declarat liderul grupului minorităţilor naţionale, deputatul Varujan Pambuccian. El a precizat că grupul minorităţilor naţionale a propus plata TVA să fie făcută în momentul încasării banilor şi nu al facturării, iar a doua propunere a fost legată de scăderea cotei unice.

"Există un principiu ce facem umblăm la taxe şi impozite sau luăm măsuri în sensul creşterii sau reducerii cheltuielilor? Principiul a rămas mecanismul de reducere a cheltuielilor. Cum se va face ce se va pune în aplicare se va decide după fionalizarea tuturor consultărilor. Trebuie neapărat să luăm măsuri pentru a menţine măcar nivelul economie la nivelul actual sau a-l creşte" a declarat Pambuccian.

Întrebat dacă au existat propuneri din partea liderilor coaliţiei de atenuare a măsurilor de reducere a cheltuielilor care vizează şi tăierea pensiilor şi salariilor, deputatul a răspuns afirmativ dar a evitat să dea detalii despre conţinutul lor, apreciind că premierul Emil boc ar trebui să facă acest lucru.

"Au fost propuneri făcute de toţi cei prezenţi. Da, au fost propuneri de reducere a măsurilor de cheltuieli" a arătat Pambuccian.

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii