Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz i-a făcut plângere penală prefectului Volcinschi pentru că nu îl eliberează din funcţie pe Nicuşor Constantinescu

ro

29 Oct, 2014 15:01 2042 Marime text
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Constanţa, Claudiu Palaz va depune, azi după-amiază, la sediul Prefecturii Constanţa un memoriu prin care îi va aduce la cunoştinţă prefectului ca a formulat împotriva acestuia plângere penală pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, pentru faptul că refuză să-l elibereze din funcţie pe preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu.

Acesta are emis pe numele său un mandat de arestare preventivă în lipsă pentru că este suspectat de fapte de corupţie şi este cercetat sau trimis în judecată în trei dosare de procurorii DNA. De asemenea, Nicuşor Constinescu se află în SUA de aproximativ şase luni, unde s-ar trata de cancer la prostată.

Contactat telefonic, prefectul Radu Volcinschi a declarat că-şi menţine punctul de vedere pe acest subiect, anume că "în prezent nu sunt întrunite condiţiile art. 69,  alin. 2, lit. a, coroborat cu art. 102, indice 1 din Legea 215 a Administraţiei publice locale, în vederea emiterii ordinului de încetare a mandatului preşedintelui CJC".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii