Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidius Clinical Hospital Începe programul de endoprotezare ortopedică

ro

23 Apr, 2014 16:48 3988 Marime text
Dr. Eugen Rubeli şi dr. Toma Cucu vor începe din această săptămână programul de endoprotezare otopedică. Cei doi au experienţă de peste 20 de ani în endoprotezare şold şi genunchi şi competenţe în chirurgie artroscopică, fiind  unii dintre cei mai cunoscuţi chirurgi ortopezi din România. Prima persoană care va suferi o astfel de intervenţie este un bărbat de 59 de ani din Constanţa. Pacientul spune că îl aşteaptă pe doctorul Rubeli de mai bine de un an şi că a aşteptat să fie operat de unul dintre cei mai buni medici.

"Prima intervenţie este pentru o gonartroză primară avansată pentru care vom face o artroplastie cu endoproteză totală cimentată de genunchi cu platou mobil. Toată procedura va dura mai puţin de două ore. Tot săptămâna aceasta avem programată o intervenţie şi pentru o doamnă cu o coxartroză primitivă stadiul 4 pentru care vom face o artroplastie cu endoproteză totală necimentată de şold, cuplu ceramică- polietilenă.", a declarat dr. Eugen Rubeli, medic primar ortopedie- trumatologie, şeful secţiei de ortopedie din cadrul OCH.

Ovidius Clinical Hospital s-a deschis din luna martie, iar de atunci au fost efectuate peste 80 de intervenţii chirurgicale ortopedice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii