Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidiu Miculescu Radiodifuziunea are Consiliu de Administrație, dar e nefuncțional

ro

26 Aug, 2014 22:31 2173 Marime text
Ovidiu Miculescu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), a participat astăzi  la Comisia de cultură a Senatului. Miculescu a declarat că, în urma deciziei din 3 iulie a Curţii Constituţionale, Consiliul de Administraţie (CA) al SRR există, dar este nefuncţional, informează Mediafax.

Ovidiu Miculescu a mai spus în timpul audierilor din Comisia de cultură a Senatului că anul 2014 a fost pentru Radioul Public unul cu "trend ascendent pe toate capitolele", în primul rând în ceea ce priveşte audienţa înregistrată. Acesta a mai precizat că majoritatea posturilor Societăţii Române de Radiodifuziune "cresc în audienţă în termen de cotă de piaţă şi număr de ascultători".

Pe 16 iunie, plenul Parlamentului a aprobat noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, cu 332 de voturi "pentru" şi 49 "împotrivă", membrii CA depunând atunci şi jurământul pentru învestirea în funcţie. Mandatul fostului CA al SRR s-a încheiat la sfârşitul lunii iunie.
 
Noul Consiliu este format din membrii titulari Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Săraru (propuşi de grupul parlamentar PSD), Alina Stanciu (propusă de PC), Ovidiu Miculescu (propus de Guvern), Alexandru Ducu Bertzi (propus de PNL), Radu F. Alexandru (din partea PDL), Maria Ţoghină (propusă de Administraţia Prezidenţială), Demeter Andras Istvan (UDMR), Alexandra Dumitraşcu (PPDD), Ana Florea (grupul minorităţilor naţionale), Nicoleta Viorica Balaci şi Adrian Doroş (din partea angajaţilor SRR).
 
Adrian Doroș este angajat al Radio Constanța și fost ziarist. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii