Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizaţiile PSD se întâlnesc pentru a se sfătui Tot mai mulţi preşedinţi de consilii judeţene cercetaţi

ro

04 Apr, 2014 16:02 1815 Marime text
Sâmbătă, organizaţiile PSD se vor întâlni pentru a discuta despre campanie, dar şi pentru a se sfătui în urma situaţiilor generate de cercetarea unor preşedinţi de consilii judeţene.

Vicepremierul Liviu Dragnea a anunţat astăzi că, sâmbătă, organizaţiile PSD de vor întâlni pentru a discuta de modul de desfăşurarea a campaniilor. De asemenea, mâine, la Braşov, va avea loc o întâlnire cu majoritatea preşedinţilor de organizaţii pentru a se conveni asupra modului de abordare a alegerilor care urmează, şi prezidenţiale, şi europarlamentare, potrivit Mediafax.

Îngrijorarea pe care vicepremierul a vehiculat-o a făcut referire la faptul că tot mai mulţi preşedinţi de Consilii Judeţene sunt urmăriţi penal pentru săvârşirea de diferite infracţiuni de natură penală.Victor Ponta, afirma vineri, la o întâlnire cu preşedinţii de Raioane din Republica Moldova din cadrul Euroregiunii "Siret-Prut-Nistru", că preşedinţii de Consilii Judeţene sunt cei mai votaţi, iar românii au cea mai mare încredere în ei, dar au o meserie periculoasă deoarece, odată ajunşi populari, devin ţinte pentru procurori.

Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a şefului IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea şi a omului de afaceri Constantin Popescu, preşedintele PSD Orşova, într-un dosar în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie. Amintim că şi preşedintele CJ Constanţa,  Nicuşor Constantinescu, urmărit pentru abuz în serviciu, este cercetat sub control judiciar. Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, este urmărit penal sub acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu. Fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma, este pus sub urmărire penală pentru trafic de influenţă. Cei doi mai sunt acuzaţi de DNA că ar fi cerut şi primit peste 4,4 milioane lei de la reprezentanţii unor societăţi comerciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii